Coachning eller Föreläsning

Wandering%20Traveler_edited.jpg
Tango%20Dance%20Couple%202_edited.jpg
Ferris%20Wheel_edited.jpg

Personlig coachning
Egenterapi

Den här tjänsten är en av favoriterna bland många av mina klienter, eftersom det många gånger är ett viktigt steg till ett lyckligare och hälsosammare liv. Min uppgift är att ge dig de verktyg och tekniker som du behöver för att leva ett balanserat och fulländat liv. Efter några sessioner så kommer du att bli väl insatt i hur du kan hantera dina problem oavsett när eller var de uppstår. Ring nu och boka en session.
#samtalsterapi #psykosyntesterapi #psykosyntes #samtalsterapeut #coaching #coachning #samtalscoach #livscoach

Relationscoachning 
Parterapi

It takes two to tango.

Någon tänkare sa en gång:

"Det talade ordet är ett mer eller mindre effektivt sätt att försöka förstå varandra."

Kerstin hjälper er att nå varandra. Få nya verktyg att kommunicera på ett smidigare sätt för att få den kontakt ni längtar efter.

#parterapi #parterapeut

Trauma och Stress

-hantering

Har du varit med om en händelse som du vid tidpunkten inte kunde ofatta/förstå?

Eller har något drabbat dig som är bortom din kontroll?

Isåfall har du antagligen varit med om ett trauma.

Stress kan uppstå på många olika sätt. Då många känslor pågår samtidigt uppstår en stark stress hos många. 

Få verktyg att hantera stress och lär dig bota dina trauman.

Image by Aron Visuals

Handledning

Men en handledare har du en partner i ditt professionella växande. I många yrken är handledning en självklarhet eller ett krav.

Handledning förknippas traditionellt med hjälpande yrken och vårdyrken, men är idag en självklarhet för allt fler chefer, ledare, lärare,

coacher och konsulter.

Handledning är ett forum där man reflekterar över det arbetssätt man tillämpar gentemot kunden/brukaren/klienten/medarbetaren/den anställde/eleven och hur kontakten med dessa kan utvecklas.

Läs mer utförligt på separata sidan Handledning

 
Under vattnet

Bryt dina mönster på 30 minuter!

En kort föreläsning med
långtidsvarande effekt.

Man kan inte förändra sina beteendemönster på 30 minuter men det tar bara 30 minuter att lära sig ett värdefullt verktyg för att sedan kunna bryta sina mönster. 

Välkommen att möta olika delar i Dig för att kunna ta medvetna val.

Boka er föreläsning här.

 
Mikrofon

Bli en bättre Talare!

Känn dig säker då Du talar inför andra.

Känns det nervöst att tala inför folk? Lär dig hantera dessa situationer och sortera bort den negativa stressen för att behålla den som är bra för Dig.

Kanske är du redan en erfaren talare och många berömmer dig för det - men - kan det fortfarande kännas som om du inte riktigt har kontroll på vad som händer med Dig då Du ska kliva ut på scen?

Är det jobbigt att höra din röst i högtalarna? Känns det som om du inte kan vara dig själv när du står där inför andra? Eller är du helt nybörjare på detta och behöver goda råd för att kunna känna dig säker på vad du gör?


Kom på ett konsultsamtal med Kerstin och få goda verktyg att hantera dessa situationer på ett utomordentligt sätt.

Kerstin har över 25 års erfarenhet att stå på teaterscener i hela Sverige. Som skådespelerska har hon levererat inför många olika sorters publik där den absolut tuffaste är skoningslösa högstadieelever som kan gå ut från lokalen om man inte är totalt trovärdig.

Kerstin har coachat personer i ledande positioner att våga ta plats på scen samt undervisat retorik inom stora företag, politiska partier och förvaltning.

Boka Din coachning här

 

Hur bär du dig åt människa?!

Bättre försäljning med bättre service.

Nu för tiden är det service som ger ökad försäljning. Ökad service får man genom medarbetare som förstår sina kunder. Ökad försäljning sker också då man har en skön stämning i arbetslaget. Man behöver ha kul på jobbet.


Det finns många sätt att lära sig hantera knepiga människor men alla sätt är inte lika roliga som denna uppskattade workshop.

Här får de anställda bli mer medvetna om hur vi rangordnar varandra. Under en halv dag får deltagarna lära sig om hur vår sociala status påverkar våra relationer. Man får bl.a se hur det går till när två högstatusmänniskor möts på ett mingelparty och hur handslaget känns med en lågstatusmänniska. Man får också känna hur kroppen och rösten påverkas av positiva eller negativa tankar och värdefulla tips levereras i hur man kan ´boosta´ sig själv inför ett viktigt möte.

Med dessa kunskaper blir man mer säker då man träffar kunder och medarbetare och de hjärtliga skratten som utlovas gör att kursens budskap stannar kvar länge efteråt.

Kerstin leder övningar under workshopen som är hämtade ur boken Impro, skriven av dramatikern tillika teatersportens fader, Keith Johnstone.

Se mer om hur Kerstin tänker om status i hennes blogg. Under rubriken ´Hey you white bits!´

Boka din workshop här.


fingerstjarna.jpg